dilluns, 18 de maig de 2020

ACTIVITATS AVALUABLES DEL 18 AL 24 DE MAIG

Hola a tothom!

En primer lloc, recordeu que farem una altra trobada virtual de la classe el dimarts 19 a les 12:00Ens va agradar tant que tenim ganes de repetir. A veure si aquesta vegada podem ser tots i totes, que poc ens va faltar. Com la setmana passada, l'enllaç s'activarà uns 15 minuts abans
CLICA A LA IMATGE PER ENTRAR A LA TROBADA VIRTUAL

A continuació, teniu la PROPOSTA D'ACTIVITATS D'AQUESTA SETMANA. Com sempre, us recordem que totes són OBLIGATÒRIES i AVALUABLES. Si teniu algun dubte, envieu un correu electrònic i us l'intentarem solucionar amb molt de gust. 

Ànims que ho esteu fent molt bé!

1) ANEM AL GIMNÀS!: Heu de fer una comprensió lectora a partir d'una imatge. Per fer aquesta activitat ves al següent enllaç:
CLICA A LA IMATGE

Si entres a aquest enllaç, t'expliquen què és cada activitat: Descripció activitats

2) LENGUA CASTELLANA: Escribe este dictado a mano o en el ordenador. Después revísalo atentamente. Cuando creas que ya está todo bien, envíalo al correo de la clase. Si puede ser, no lo hagas con ayuda, así será más real. No pasa nada si hay faltas, estamos aprendiendo...
CLICA LA IMATGE

3) COMPRENEM EL DESCONFINAMENT: Sabeu que aquest mateix dilluns ha començat la FASE 1 del desconfinament. Sabeu què vol dir ben bé? Llegiu i apreneu sobre què, qui, com, on i quan podreu fer i anar durant aquesta fase. Per veure l'activitat ves al següent enllaç o clica la imatge següent:

 
CLICA LA IMATGE

Hi ha dues activitats a retornar a la mestra: un quizizz (que és semblant a un kahoot i s'envia automàticament) i una activitat on haureu d'escriure les comarques que falten en un mapa. 
          Per aquesta ja sabeu que heu de seguir les instruccions següents:


4) FOTOMATEMÀTIQUES: En aquesta activitat has de pensar com un matemàtic. A partir d'una foto que triïs hauràs de trobar les matemàtiques que hi estan amagades. A veure si ens sorprens! Envieu la tasca al correu de la classe. 

CLICA LA IMATGE

5) FEM UN HOLOGRAMA: Saps què és un holograma? Segur que sí! I si no ho saps, aviat ho sabràs. Ara tens la possibilitat d'experimentar i aprendre a fer-ne un. No et rendeixis, prova-ho perquè nosaltres ho hem aconseguit! Per veure com es fa, fes clic a la següent imatge:

6) ENGLISH: PREPAREM EL TERRIFIC DAY!

CLICA LA IMATGE

7) MÚSICA: La Carmen us proposa un treball molt interessant, teniu fins el 31 de maig, o sigui que teniu temps. Per veure l'activitat feu clic a la següent imatge:


CLICA LA IMATGE

(Clica aquest enllaç per descarregar o veure en pdf)

8) BUSCA EL TRESOR: Ajuda, com cada setmana al Bernat. Us recordem que els vídeos surten cada dimarts i divendres. També els podeu trobar a la pestanya BUSCAR EL TRESOR. Envieu les respostes al correu: bernat@escolasantvicenc.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari

DEURES DE VACANCES

Hola nois i noies!  Esperem que estigueu bé i gaudint de les vacances! Aquí teniu el document on explica la proposta que us hem preparat de ...