dilluns, 25 de maig de 2020

ACTIVITATS AVALUABLES DEL 25 AL 31 DE MAIG

Hola, com esteu?

Una setmana més, a l'espera de la normalitat, aquí teniu el recull de les activitats que heu de fer! Recordeu que són obligatòries i avaluables i que si teniu cap problema, ens podeu enviar un correu a cada una de les classes. En el nostre cas, us recordo que el correu és: 56b1920@gmail.com.

TROBADA VIRTUAL: Aquesta setmana canviem de dia. Ens trobarem el dimecres 27, a les 12h. Per recordar que has de tenir a punt abans clica aquest enllaç. Per anar a la trobada clica a la imatge.
1) DE COR EN COR: Haureu de fer una expressió escrita sobre un tema molt actual, però vist des d'un punt de vista molt diferent. Repasseu que la feina estigui fent feta i ben presentada, ja sabeu que ho podeu fer de la manera que us vagi més bé, en ordinador o a mà. Envieu la tasca al correu de la classe.
CLICA A LA IMATGE

2) LA MATÈRIA: Aquesta setmana fareu un experiment per aprendre què és la matèria i quines són les seves propietats. Practicareu amb la massa, el volum i la densitat de diferents substàncies. Envieu la tasca al correu de la classe.

CLICA LA IMATGE
(Fes clic aquí si vols descarregar el PDF)

3) EL RIU AMAZONES: A continuació haureu de fer una comprensió oral d'un vídeo animat que ens parla del riu Amazones. Haureu de fer una recerca d'informació sobre el riu per respondre algunes preguntes.

CLICA LA IMATGE
.
4) KAHOOT LLENGUA CASTELLANA: Esta semana haréis un kahoot para repasar temas del área de Lengua Castellana. Sobretodo, escribe el nombre y el apellido al nickname. Recordad que la página es kahoot.it y el còdigo es: 0268562. Si queréis podéis clicar a la imagen e iréis directamente.


5) FEM ESTADÍSTICA: Aquesta setmana fareu una mica d'estadística i haureu de recollir dades per a poder fer una gràfica de les temperatures de la setmana. Per veure l'activitat fes clic a la següent imatge:

CLICA LA IMATGE

6) MY TOWN WRITING: English.

CLICA LA IMATGE 
(CLICK HERE TO DOWNLOAD THE PRESENTATION AND HERE THE WORKSHEET)

7) LAND ART: ARTS AND CRAFTS.

CLICA LA IMATGE
8) BUSCA DEL TRESOR: Sembla que el pirata Bernat ja s'ha recuperat i torna amb els seus vídeos setmanals! Recorda que surten dimarts i divendres, també les pots trobar a la corresponent pestanya del bloc. Envieu les vostres respostes al següent correu:  bernat@escolasantvicenc.cat

9) MÚSICA: Us recordem que teniu l'activitat de música que us va proposar la Carmen la setmana passada i que teniu temps de fer-la fins el 31 de maig. 

CLICA LA IMATGE
(Clica aquest enllaç per descarregar o veure en pdf)

Cap comentari:

Publica un comentari

DEURES DE VACANCES

Hola nois i noies!  Esperem que estigueu bé i gaudint de les vacances! Aquí teniu el document on explica la proposta que us hem preparat de ...