dilluns, 1 de juny de 2020

ACTIVITATS AVALUABLES DE L'1 AL 7 DE JUNY

Hola, noies i nois! Continuem una setmana més!Com ja sabeu, tot i que hi havia la possibilitat d'anar a l'escola una hora a la setmana, les tasques les continuarem fent de manera telemàtica, com fins ara!

El curs, com a tal, s'acaba el 19 de juny i fins llavors haureu de fer les activitats que us anem proposant al blog que són obligatòries i avaluables.

TROBADA VIRTUAL: Ens trobarem el dimarts 2, a les 11h. Per recordar que has de tenir a punt abans clica aquest enllaç. Per anar a la trobada clica a la imatge.
CLICA LA IMATGE

1) ELS VIKINGS: Segur que has sentit a parlar dels vikings, oi? En aquesta activitat de comprensió lectora aprendràs aspectes molt interessants d'aquesta civilització de navegants marítims. Per fer l'activitat ves a l'enllaç següent:

CLICA LA IMATGE

2) EL PASTISSER DE TORREGROSSA: Fa molt i molts anys en el poble de Torregrossa hi vivia un pastisser que es deia Josep... Per conèixer la seva història visualitza el videoconte i contesta les preguntes.

CLICA LA IMATGE

3) FEM DE XEFS!: En aquesta activitat haureu de preparar un plat que us agradi molt. La tasca consisteix en escriure'n la recepta ben detallada i penjar-hi una foto de com us ha quedat el resultat final. Podeu descarregar-vos el fitxer i fer-lo servir com a plantilla o també ho podeu fer a mà tenint cura de la presentació. Sobretot no editeu el document del driveEnvieu la tasca al correu de la classe.

CLICA LA IMATGE

4) OPERACIONS I PROBLEMES: Heu de fer les operacions i els problemes que trobareu clicant a la següent imatge. Repasseu bé i envieu l'activitat al correu de la classe: 56b1920@gmail.com

CLICA LA IMATGE

5) LA LLUM: Aquesta setmana experimentareu amb la refracció de la llum. Per veure l'activitat aneu a l'enllaç següent:


CLICA LA IMATGE

6) VIAJE A BABARIA: Ayuda a Sherlock Ort a resolver el caso del secuestro de la sobrina del presidente. Cuando lo consigas, cuenta dónde estaba la chica y qué personaje es el culpable del secuestro en un correo-e a la dirección de tu classe.


CLICA LA IMATGE

7) ENGLISH: FAMOUS BUILDINGS. Watch the video and do the worksheet. 

CLICA LA IMATGE 
(CLICK HERE TO DOWNLOAD THE PRESENTATION AND HERE THE WORKSHEET)


8) BUSCA DEL TRESOR: Vinga pirates! Ajudeu al Bernat amb les seves aventures de la cerca del tresor. Com ja sabeu, els vídeos surten el dimarts i el divendres. Envieu la tasca al correu:bernat@escolasantvicenc.cat

Cap comentari:

Publica un comentari

DEURES DE VACANCES

Hola nois i noies!  Esperem que estigueu bé i gaudint de les vacances! Aquí teniu el document on explica la proposta que us hem preparat de ...